Historikk

Smia MCs Minimesse ble første gang arrangert i 2012, da Monsterbike spurte oss om de kunne få komme på besøk en medlemskveld med noen motorsykler for prøvekjøring. I stedet for å gjøre dette kun for medlemmene valgte vi å gjøre arrangementet åpent for alle, og «Minimessen» var født… Arrangementet ble en suksess og har siden blitt videreført og utvidet hvert år!

Minimessen går som regel av stabelen første søndag i juni hvert år, og det er styret i klubben som har ansvar for arrangementet. I motsetning til andre messer koster det ingenting å komme inn, og forhandlerne som stiller ut hos oss betaler heller ingenting for plassen… Dette gjør vi for motorsyklister, ikke for pengene!

Minimessen i 2016 er så langt den største, med totalt 22 sykler fra 6 produsenter til prøvekjøring, samt salg av turutstyr. På det meste var ca. 200 besøkende sykler parkert hos oss!

Minimessen 2016

Minimessen 2023

Da blir det minimesse igjen!
I 2023 arrangeres Minimessen søndag 11. juni kl. 11-16. Vi har dessverre ikke et klubblokale lenger, men vi skal arrangere minimessen i Sande denne gangen, på plassen hos Kjeldaas AS… Følg med for oppdateringer om opplegg og utstillere, og meld gjerne din ankomst på Facebook!

Samarbeidspartnere 2023

lovaas

monsterbike

h-d-vestfold


nmcu